جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

عصبانیت اپوزیسیون از توئیت رابرت مالی؛ «بیشتر دخالت کن اجنبی!»

عصبانیت اپوزیسیون از توئیت رابرت مالی؛ «بیشتر دخالت کن اجنبی!» توئیت مداخله‌جویانه رابرت مالی درباره تجمعات ایرانیان در خارج کشور، به مذاق اپوزیسیون و شبکه‌های معاند فارسی‌زبان خوش نیامد و آنها خواستار موضع‌گیری شدیدتر و دخالت بیشتر آمریکا درباره ایران شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، در توئیتی درباره تجمعات ایرانیان خارج کشور در دفاع از اغتشاشات، نوشت: "راهپیمایان حمایت خود را از مردم ایران نشان می‌دهند، مردمی که با تظاهرات مسالمت‌آمیز از دولت خواستار احترام به کرامتشان و رعایت حقوق بشر هستند."

 

اگرچه همین واکنش از منظر مردم ایران به‌نوعی اظهارات مداخله‌جویانه و دفاع از اخلالگران امنیت است، اما به مذاق اپوزیسیون و شبکه‌های فارسی‌زبان مانند ایران اینترنشنال خوش نیامد و آنها که انتظار دخالت بیشتر در امور ایران را داشتند با مصاحبه و جنجال خواستار استعفای مالی و برکناری وی شدند.

 

اینترنشنال به‌سراغ چندین کارشناس رفت تا ضمن موضع‌گیری علیه این توئیت رابرت مالی، خواستار برکناری وی و حتی مداخله بیشتر آمریکا در اغتشاشات شوند؛ صحبت‌های کارشناسان این برنامه به‌نحوی است که گویا قبح وابستگی به دولت‌های خارجی برای آنها ریخته است و ابایی ندارند که حمایت آمریکا را به نام دفاع از مردم ایران پشت‌سر خود داشته باشند و حتی رابرت مالی را به نژادپرستی متهم کردند!

 

مسئله دخالت خارجی کنار برافراشته شدن پرچم تجزیه‌طلبان، یکی از چند مسئله مهمی بود که اگر در گذشته سعی می‌شد مکتوم بماند اما اپوزیسیون در این دوره بی‌محابا آن را فریاد زدند. رضا پهلوی نیز چند روز قبل در نشست خبری، مسئله قبح دخالت خارجی را یک ذهنیت کهنه دانست و از آن حمایت کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار